Google News saatavilla Google-sovelluksissa

Post date: Dec 21, 2010 1:50:21 PM

Jokainen tietää, miteän tärkeää on seurata tarkkaan oman alansa uutisia. Ohi mennyt artikkeli voi tarkoittaa pahimmillaan menettyä mahdollisuutta. Google News -palvelun mukaan tulo Google-sovelluksiin helpottaa informaationtulvan hallintaa. Google News on automaattisesti generoituva uutissivusto, joka kokoaa yhteen uutisotsikoita eri lähteistä ympäri maailmaa. Se myös niputtaa samankaltaisia juttuja yhteen ja näyttää ne näkymässä, jota voit itse muokata tarpeidesi mukaan.

Voit muokata Google News - palvelua näyttämään uutisia valitsemistasi aiheista ja voit painottaa haluamiasi lähteitä. Tällä hetkellä Google News -käyttöliittymä ei vielä ole käännetty suomeksi. Kielivaihtehtoja on englannin lisäksi useita, mm. ruotsi. 

Google News nostaa esille sinua kiinnostavat uutiset ja kokoaa eri lähteet yhteen. Esimerkiksi pk-yritysten rahoitusta koskeva uutinen näkyy uutisvirrassa. Saat nopeasti selkeän kuvan, miten uutista on käsitelty eri lähteissä. 

Nyt kun Google News on osa Google-sovelluksia voit kätevästi jakaa mielenkiintoisen artikkelin työtovereidesi kanssa. Lähetät sähköpostin suoraan Google News käyttöliittymästä. Sähköpostiosoitteet täydentyvät automaattisesti omalta kontaktilistaltasi.

Uutiset kulkevat mukanasi myös toimiston ulkopuolella. Kun kirjaudut älypuhelimellasi Google-tiliisi, pääset lukemaan uutisia mobiilikäyttöön sovitetusta näkymästä. Näet saman personoidun uutisvirran kuin toimistollakin. Näin hyödynnät vaikkapa aikaa työmatkoillasi.

Lue lisää ja tutustu

Google News -palvelun  saat organisaatiollesi käyttöön pääkäyttäjän hallintapaneelista. 

Käyttöohjeita ja vinkkejä Google News -palvelun käyttöön löydät tukisivustolta (englanti, ruotsi) ja Google News blogista (englanniksi).

Lähde: Google Enterprise Blog