Uusia ohjelmistoja Google -sovelluksiin ja poimintoja Googlen blogeista

Marraskuun lopulla Google julkaisi suuren valikoiman uusia ohjelmistoja Google -sovelluksiin. Pääkäyttäjät voivat nyt valita lähes 60 kymmenestä erilaisesta sovelluksesta käyttäjilleen sopivimmat. Sovelluksia voi ryhmitellä käyttäjäryhmien mukaan esimerkiksi markkinointi voi hyödyntää Picasa Web Albumeja ja Bloggeria asiakasviestinnän piristämiseen. Lähiviikkojen aikana tullaan esittelemään lukuisia sovelluksia tarkemmin, joten kannattaa seurata päivityksiä tällä sivulla.

Uusia ja tulevia ominaisuuksia Google -sovelluksissa

Chrome Web Store avattu

7.12.201 Google julkaisi Chrome internetselaimeen liittyvien lisäosien ja palvelujen markkinapaikan Chrome Web Store:n Chrome tapahtumassa San Fransicossa. Voit nyt lisätä Chrome selaimeesi kätevän lisäosan, joka luo pikalinkin omiin dokumentteihisi.

Asenna ilmainen lisäosa Chrome Web Store:sta. Kirjoita sivin hakukenttään Google Docs ja asenna.

Google Dokumenttien offline käyttö mahdollista 2011 alkuvuonna

Nykyaikaiset selaimet kuten uusimmat versiot Google Chromesta, Firefoxista ja Internet Explorerista tukevat HTML5 :ttä (internetsivujen kuvauskieli). Tämä mahdollistaa monien uusien ominaisuuksien tuomisen, joista yksi on mahdollisuus työskennellä omien Google Dokumenttien parissa voi jatkossa työskennellä myös ilman internetyhteyttä esimerkiksi lentokoneessa. Kun internetyhteys on taas saatavilla synkronoituvat muutokset automaattisesti.

Useita aikavyöhykkeitä kalenteritapahtumassa

Aikavyöhykkeiden hallinta voi joskus tuottaa päänvaivaa. Paljon matkustavalle helpotusta tuo mahdollisuus liittää tapahtumaan useampi aikavyöhyke. Voit esimerkiksi sopia tapaamisesta ensvi viikolle Pariisin ja sovittu aika näkyy Suomessa ollessasi Suomen ajassa ja perillä taas paikallisessa ajassa. Kun muokkaat tapahtuman tietoja klikkaa päivämäärän vieressä näkyvää linkkiä Aikavyöhyke  ja pääset lisäämään haluamasi toisen aikavyöhykkeen. Voit myös lisätä eri aikavyöhykkeen tapahtuman alulle ja lopulle.