Työlista

Sähköpostin ja kalenterin lisäksi Gmailissa on käytettävissäsi myös työlista. Saat työlistan näkyviin napsauttamalla Työlista -linkkiä Gmailin perusnäkymässä.

Jos et halua työlistan vievän tilaa postinäkymästä, voit napsauttaa työlistan otsikkoriviltä

(nuoli ylös oikealle) -kuvaketta, ja lista aukeaa omaksi ikkunakseen. Saat listan myös omalle välilehdelleen tästä linkistä: https://mail.google.com/tasks/ig

Uusia tehtäviä saat tehtyä napsauttamalla tyhjää kohtaa työlistalla tai plusmerkkiä listan alareunasta. Tehtävän oikeassa reunassa olevaa ">" -merkkiä napsauttamalla pääset muokkaamaan tehtävän kuvausta tarkemmin, ja asettamaan sille halutessasi määräpäivän. Tehtävät, joille on asetettu määräpäivä, tulevat näkyviin kalenteriisi kyseisen päivän kohdalle.

Jos et näe tehtävää kalenterissa, napsauta Työlista -nimistä kalenteria kalenteriluettelossa. Voit muokata tehtäviä myös kalenterinäkymässä.

Chrome-selaimelle on saatavilla myös Tasks-laajennus, jonka asennettuasi voit lisätä tehtäviä luetteloon suoraan selaimen osoitekentästä. Kirjoita vain "t tehtävännimi", ja paina Enter, niin uusi tehtävä lisätään työlistallesi.

Saat asennettua Tasks-laajennuksen Chromelle täältä https://chrome.google.com/webstore/detail/dmglolhoplikcoamfgjgammjbgchgjdd

Android-puhelimille löytyy Android Marketista ohjelma gTasks, jolla saat työlistan myös puhelimeesi.