Sähköpostin suodattimet

Klikkaa Gmailin hakukentän oikean reunan nuolta, jolloin avautuu tarkennetun haun ikkuna. Suodattaminen määreet voi asettaa tähän ja lopuksi klikata Luo suodatin tällä haulla -linkiä.

Jos et halua merkitä kaikkia äidiltä tulleita viestejä yksi kerrallaan, voit luoda suodattimen. Suodatin havaitsee, kun saat sähköpostia äidiltäsi, ja lisää automaattisesti Äiti-tunnisteen (voit halutessasi lähettää viestin myös suoraan Äiti-kansioon, jolloin se ohittaa postilaatikon). Voit tehdä sen seuraavasti:

Suodattimia ja tunnisteita voi käyttää myös monilla muilla tavoilla kuin yksittäiseen henkilöön tai sähköpostiosoitteeseen. Voit luoda suodattimia, jotka tunnistavat tietyt sanat viestien aiheessa, varsinaisessa tekstissä, tai tietylle henkilölle lähetetyt viestit, ja tehdä automaattisesti yllä olevassa kuvassa näkyviä toimintoja. Tämä tarkoittaa, että voit automaattisesti lisätä tähden äidiltä tuleviin viesteihin, jotka sisältävät sanan pikkuleipiä. Käytä mielikuvitustasi. Voit aina palata parantamaan luomiasi suodattimia napsauttamalla Asetukset ja valitsemalla Suodattimet-välilehden.

Lisätiedot: Googlen verkkosivut