Hangouts -videoneuvottelu

Hangouts -videoneuvottelu on osa Google Apps-sovelluskokonaisuutta, tarjoten vertaansa vailla olevan työkalun yhteydenpitoon sijainnista riippumatta – oletpa sitten tietokoneesi, puhelimesi tai tablet-laitteesi ääressä.

Mobiili

Mobiililaitteeseen asennettuna uudistunut Hangouts toimii kaikilla laitteillasi, kaikkialta, yhdistäen pikaviestit ja videopuhelut

Lataa Hangouts:

Androidille: Google Play 

iPhone ja iPad: iTunes App Store 

Tietokoneelle

Google+

Google+ Hangouts täytyy ensin kytkeä päälle organisaation hallintapaneelista (lue lisää). Tämän voi tehdä vain järjestelmänvalvoja.

Hangouts -ikkuna löytyy Google+ profiilin oikeasta reunasta

Gmail

Gmailiin sisäänrakennettu Hangouts- pikaviestin sijaitsee postilaatikon vasemmassa alareunassa.

Hangouts-videoneuvottelun voi aloittaa suoraan Pikaviestimen Hangouts -painikkeesta.

Kalenteri ja Tapahtuma kutsut

Luodessasi Google+ Tapahtumakutsun tai Kalenterikutsun, voit määrittää tapahtumapaikaksi Hangoutsin, jolloin kutsussa on mukana linkki Hangoutsiin. Näin voit luoda ajastetun videoneuvottelun.

Toimintopainikkeet Hangoutsissa (käytössä vain jos Google+ Hangouts on aktivoituna):

Hangouts-ikkunan vasemmasta reunasta löytyvät toimintopainikkeet (jos sinulla on käytössä Google+profiili aktivoituna), joiden avulla on mahdollista esimerkiksi jakaa oma näyttö ja työstää yhdessä Dokumentteja

Näytön jakaminen:

Hangoutsissa voi jakaa oman näyttösi muille ja antaa heidän nähdä mitä parhaillaan teet. Toimintojen demoaminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa!

Valitse Näytön jako vasemman reunan toimintopainikkeista

Valitse jaettava näkymä (jos useita ikkunoita avoinna)

Työskentele ruudullasi, muut näkevät mitä teet kunnes suljet näytön jakamisen klikkaamalla Näytön jako- painiketta uudestaan

Dokumenttien jakaminen Drivestä:

Google Drivesi sisältö on saatavillasi Hangoutsissa. Jakamalla Google Dokumentteja Hangoutsissa muut paitsi näkevät, voivat myös osallistua Dokumentin sisällön tuottamiseen.

Pikaviestit Hangoutsissa:

Hangoutsissa näette ja kuulette toisenne, mutta esimerkiksi verkkosivuston linkin lähettäminen muille onnistuu parhaiten pikaviestimen avulla, joka toimii myös Hangoutin sisällä.

Ryhmäkeskustelu, eli pikaviestin, aukeaa vasemman reunan toimintopainikkeesta Keskustelu. Keskusteluikkuna sijaitsee Hangout -ikkunan oikeassa reunassa.

Kirjoita viestisi ja lähetä painamalla Enter.