Aloita tästä

Tervetuloa käyttämään Isa-postia

Isa-posti on Jyväskylän yliopiston opiskelijoilleen tarjoama sähköpostipalvelu. Postin lisäksi opiskelijat saavat käyttöönsä muut yliopiston Googlen Apps for Education palvelut (Kalenteri, Drive, Sivustot jne.). Alla on ohje palvelun käyttöönotosta.

Huom. Yliopiston henkilökunta saa halutessaan identiteetin yliopiston Googlen Apps for Education -palveluihin. Identiteetillä saa käyttöön dokumenttien ja sivustojen tekomahdollisuuden palveluun. Sähköposti ja kalenteria ei tule käyttöön. Ohjeet henkilökunnan Google Apps for Education -palvelujen käyttöönottoon

Näin otat Isa-postin käyttöösi:

Ennen kuin voit aloittaa Isa-postin käytön ensimmäistä kertaa, tarvitset Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnuksen, jonka jälkeen sinun tulee vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Mikäli et tiedä käyttäjätunnustasi, voit noutaa sen osoitteessa https://account.jyu.fi/register/ verkkopankkitunnuksilla.

Muita sähköisia käyttäjätunnuksen toimitustapoja ei ole - puhelimitse tai sähköpostitse tunnustietoja ei toimiteta. Käyttäjätunnuksen voi noutaa myös paikan päältä IT-palveluiden palvelupisteeltä  L 170 (Liikunta-rakennus, Seminaarinmäki). Käyttäjätunnukseen liittyvissä ongelmatapauksissa yhteydenotot https://help.jyu.fi tai puhelimitse 014 260 3600.

 

Saat käyttöösi sähköpostiosoitteen muodossa etunimi.x.sukunimi@student.jyu.fi. Seuraa alla olevaa ohjetta vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi:

Vahvistamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi alkaa toimia välittömästi ja voit kirjautua Isa-postiin tästä. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla täytyy hyväksyä palvelun käyttösäännöt. Lue säännöt läpi ja klikkaa "Hyväksyn. Jatka tiliini.", jonka jälkeen ohjaudut sähköpostiisi.