Mobiili‎ > ‎

Nokia Lumia (Windows Phone) ja Isa-posti

Erillisen mobiilisalasanan noutaminen

Isa-postin käyttö mobiililaitteilla vaatii erillisen ns. mobiilisalasanan hakemisen. Mobiilisalasanaa käytetään vain ja ainoastaan silloin, kun Isa-postiin kirjaudutaan muulla tavalla kuin nettiselaimella.

1. Avaa osoite https://salasana.jyu.fi

2. Valitse "Sähköpostiosoitteen vahvistaminen" ja kirjaudu sisään3. Klikkaa painiketta "Create Isa Mail Mobile Password"4. Näet ruudulla tarvittavan salasanan. Käytä tätä salasanaa kun lisäät Isa-postitilin mihin tahansa mobiililaitteeseen.Isa-postitilin lisääminen laitteeseen

Huom. Tämä ohje pätee vanhempiin Windows Phone 7.x ja 8 laitteisiin. Ohje Windows Phone 8.1 päivityksen saaneille laitteille löytyy tästä linkistä.

1. Avaa "asetukset" (settings) -valikko ja valitse "sähköposti + tilit" (email + accounts)

2. Valitse "lisää tili" (add an account)

3. Vieritä ruutua alas ja valitse "määritä tili itse" (advanced setup)4. Anna seuraavat asetukset:

  • Sähköposti (Email address): käyttäjätunnus@student.jyu.fi (esim. mameikal@student.jyu.fi - tässä kohdassa EI voi käyttää muotoa etunimi.tarkennin.sukunimi)
  • Salasana (Password): erillinen mobiilisalasana - katso ohje mobiilisalasanan noutamiseen ylempää!

Valitse tämän jälkeen "Seuraava" (next)

5. Valitse "Exchange ActiveSync"
6. Vieritä ruutua alas ja anna seuraavat asetukset:

  • Käyttäjänimi (Username): käyttäjätunnus@student.jyu.fi (esim. mameikal@student.jyu.fi - tässä kohdassa EI voi käyttää muotoa etunimi.tarkennin.sukunimi)
  • Palvelin (Server): m.google.com
  • Tilin nimi (Account name): Isa-posti

7. Vieritä ruutua edelleen alas ja valitse mitä kaikkea haluat synkronoida. Valitse sen jälkeen "kirjaudu sisään" (sign in). Nyt Isa-postitili on lisätty!